Kritiniai derybų pagrindai

Derybos ir mokėjimas tinkamai derėtis kritinėse situacijose yra svarbus gebėjimas gyvenime, sukuriantis tvirtą pagrindą bendradarbiavimo pradžiai. Norint būti geru derybininku, būtina suprasti ir gebėti valdyti derybų procesą, tinkamai identifikuoti ir vesti derybas su skirtingo profilio klientais, o taip pat naudotis tinkamais derybiniais metodais ieškant geriausio sprendimo.

Mokymų metu naudodamiesi ne tik teorinius, bet ir praktinius metodus išmoksite derėtis ir rasti kompromisus kritinėse situacijose. Šių mokymų metu išsiaiškinsite pagrindinius aplinkos kriterijus leidžiančius vystyti sėkmingas derybas. Ypatingas dėmesys bus skiriamas derybų pasirengimo plano parengimui įsivaizdavus tikslinį klientą. Dalyviai įsisąmonins, kad derybos yra nenutrūkstantis ryšys bei atras jiems asmeniškai priimtinus bei tinkamus derybų būdus, taip pat gaus grįžtamąjį ryšį ir patarimus, kaip įveikti asmeninius trukdžius ir tapti tikru profesionaliu derybininku.

Mokymų tikslas – praktiškai susipažinti su rezultatyvia kritinių derybų menu.

Temos:

1.Kam tos derybos?;
3 kriterijai nustatyti aplinkos tinkamumą deryboms, derybos vs pardavimas, ar deramasi tik sėkmingai pardavus, kriterijų nustatymų treniruotė.

2. Pasirengimas deryboms;
Kliento ir asmeninio derybų vertės profilio sudarymo metodas,derybų plano sudarymo metodas, kiekvienas dalyvis susidarys derybinį profilį savo kliento tipui.

3. Derybų eiga;
Derybų eigos valdymo algoritmas, skirtingų rolių pasirinkimas derybų eigoje, mainų metodika derantis, metodų treniruotė.

4. Derybos niekada nesibaigia;
Etapinis derybų proceso metodas, 2 derybų rezultato vertinimo metodai, namų užduotys, užtikrinančios tikslingą metodų praktinį panaudojimą kliento darbinėje aplinkoje, dalyvių probleminių situacijų analizė.

Daugiau informacijos: ekt@ekt.lt  

Atsisiųsti programą
Noriu gauti naujienlaiškį